Menu
Je Winkelwagen

Iets niet gevonden? Bel ons 0346-552310, en wij helpen u graag verder.

Creool bedels (voor aan oorringen)

Merk: Blush Model: 810MSTO
Alle sieraden van Blush zijn met aandacht en liefde gemaakt van 14k goud - geel, rosé of wit. Hoge kwaliteit waarvan je jarenlang plezier hebt staat bij ons voorop net als de mogelijkheid om eindeloos te mixen en te matchen. Een sieraad van Blush is een cadeau voor jezelf of een ander en komt daarom..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Merk: Blush Model: 810RAGO
Deze natuurstenen oorbedels zijn ware eye-catchers. Deze oorbedels zijn facet geslepen uit rode agaat en hebben een rijke rode kleur. Deze oorbedels zijn een mooie combinatie met de ovale blush creolen met referentie 7218YGO. Voor een extra glamorous effect zijn deze oorbedels ook te combineren met ..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Merk: Blush Model: 810LABO
Blush - 810LABO - 50692..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Merk: Blush Model: 810LAPO
Hou je van speels en stylish? Dan zijn deze natuurstenen oorbedels iets voor jou. De ovaalvormige bedels zijn gemaakt van lapis lazuli met facetslijpsel. Ze zijn 20 mm hoog en passen om oorringen met maximaal 3 mm doorsnede. Prachtig samen met gouden oorbedels van Blush...
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Merk: Blush Model: 810BONO
Hou je van speels en stylish? Dan zijn deze natuurstenen oorbedels iets voor jou. De ovaalvormige bedels zijn gemaakt van zwarte onyx met facetslijpsel. Ze zijn 20 mm hoog en passen om oorringen met maximaal 3 mm doorsnede. Prachtig samen met gouden oorbedels van Blush...
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Merk: Blush Model: 810GAGO
Blush - 810GAGO - 50696..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Merk: ZINZI Model: ZICH-APR
BIRTHSTONE oorbedels gold plated APRIL, staan symbool voor iemand die in de maand april is geboren. In april is de geboortesteen 'diamant witte zirconia'. Iedere geboortesteen heeft haar eigen betekenis. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi oorringen. De oorringen zijn niet bij de prijs inbegrepen..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: ZINZI Model: ZICH-AUG
BIRTHSTONE oorbedels gold plated AUGUSTUS, staan symbool voor iemand die in de maand augustus is geboren. In augustus is de geboortesteen 'groen peridoot zirconia'. Iedere geboortesteen heeft haar eigen betekenis. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi oorringen. De oorringen zijn niet bij de prijs ..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: ZINZI Model: ZICH-DEC
BIRTHSTONE oorbedels gold plated DECEMBER, staan symbool voor iemand die in de maand december is geboren. In december is de geboortesteen 'blauw topaas zirconia'. Iedere geboortesteen heeft haar eigen betekenis. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi oorringen. De oorringen zijn niet bij de prijs in..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: ZINZI Model: ZICH-FEB
BIRTHSTONE oorbedels gold plated FEBRUARI, staan symbool voor iemand die in de maand februari is geboren. In februari is de geboortesteen 'paars amethist zirconia'. Iedere geboortesteen heeft haar eigen betekenis. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi oorringen. De oorringen zijn niet bij de prijs ..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: ZINZI Model: ZICH-JUL
BIRTHSTONE oorbedels gold plated JULI, staan symbool voor iemand die in de maand juli is geboren. In juli is de geboortesteen 'rood robijn zirconia'. Iedere geboortesteen heeft haar eigen betekenis. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi oorringen. De oorringen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Ver..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: ZINZI Model: ZICH-JUN
BIRTHSTONE oorbedels gold plated JUNI, staan symbool voor iemand die in de maand juni is geboren. In juni is de geboortesteen 'licht paars amethist zirconia'. Iedere geboortesteen heeft haar eigen betekenis. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi oorringen. De oorringen zijn niet bij de prijs inbegr..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 21
Cookies
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.